Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.....ΒΕΤΟΣ!!!!

Το «φαινόμενο Στουρνάρα»!


to-fainomeno-stoyrnara
 
Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω μια προσωπική μου άποψη από την αρχή: Η εκμετάλλευση στον καπιταλισμό πραγματοποιείται από τάξη σε τάξη και όχι από χώρα σε χώρα.

Συνεπώς η κρίση η οποία σήμερα μαστίζει την ελληνική κοινωνία και έχει αποσαθρώσει τον κοινωνικό ιστό, αλλάζει ριζικά τις πολιτισμικές συμπεριφορές, χλευάζει αιωνόβια συστήματα ηθικών αξιών, αλλάζει τον πολιτικό χάρτη, καθιερώνει ως θεσμό πλέον την ανεργία, δημιουργεί νέα κοινωνικά στρώματα και κοινωνικές κατηγορίες, είναι φαινόμενα τα οποία οφείλονται κυρίως στις μεγάλες ταξικές διαφορές.

Όλες αυτές οι εξελίξεις σε συνδυασμό με την πασίδηλη ανικανότητα, να ενσκήψει στα πραγματικά κοινωνικά προβλήματα, του υπουργού Οικονομικών οδηγούμεθα σε νέες μορφές καπιταλιστικής ανασυγκρότησης που όμως προσκυνούν στον ίδιο θεό: Το κεφάλαιο, την παραγωγή, την πώληση, το κέρδος.

Εν πολλοίς μιλάμε για γιγαντιαίες διαδικασίες που ξετυλίγονται μπροστά στα μάτια μας, όχι όμως του αρμόδιου Υπουργού.

Ο αλαζόνας κ. Στουρνάρας εμφανίζεται με απλούς τρόπους, το παίζει ωραίος και ψύχραιμος και το μόνο που νομίζει ότι απειλεί την υπεροχή του είναι ενδεχομένως η… φάλτσα νότα της φωνής του! Δεν έχει αντιληφθεί ότι δεν είναι καθόλου διατεθειμένος ο ελληνικός λαός να ανεχθεί την αλυσίδα δουλείας που έχει ήδη κατασκευάσει με τους συνεργάτες του. Ο αυθαιρέτως διορισμένος κ. Στουρνάρας ζει στον κόσμο του ονείρου και της ψευτο- φιλοδοξίας του.

Με λίγα λόγια πιστεύω ό,τι συνθέτουν τα ενενήντα εκατοστά του homo sapiens για τον κ. Στουρνάρα έμεινα έξω από τον δικό του λογαριασμό!

Οι προσωπικές μου διαπιστώσεις από την παρατήρηση του φαινομένου «Στουρνάρα» με οδηγούν σε ένα μόνο συμπέρασμα: Να τον διώξει άμεσα ο κ. Σαμαράς πριν είναι πολύ αργά για όλους. Γιατί εάν θέλουμε πολιτική Σημίτη δεν έχουμε παρά να τον επαναφέρουμε.


Τ.Χ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου